PËRHERË PRANë JUSH

E themeluar në vitin 1997, Informatika Durrës, ishte një pionere në fushën e informatikës. Duke nisur me kurset e kompjuterave dhe shitjen e tyre, kur vetë kompjuterat sapo nisnin të përdoreshin në Shqipëri. Tashmë është lider në qytetin e Durrësit për pajisjet elektronike, kancelari, kasa fiskale, si dhe lider në Shqipëri për shpërndarjen e vulave.

stamp_creator_billboard_sidekick_6

Shpërndarja dhe Prodhimi i Vulave

Nga viti 2006 kur nisi prodhimi i vulave dhe importi i tyre, kemi prodhuar mijëra vula. Eksperienca dhe partneriteti ndërkombëtar bëjnë që prodhimi i vulave të bëhet në kohë rekord dhe me cilësi maksimale.

kasa-fiskale_copy

Kasa Fiskale

Prej 9 vitesh përfaqësues i BNT Electronics në Durrës. Shitja e kasave fiskale shoqerohet dhe me mirëmbajtjen periodike të tyre.

a080338813de59aa8a536d03821c5f87_copy_2

Pajisje Elektronike

Më shumë se 20 vjet eksperiencë në kurset e kompjuterave, shitjen e kompjuterave dhe pajisjeve të tjera elektronike. Tradita më shumë se 20 vjeçare në shitjen e kompjuterave është garancia më e mi për cilësinë e tyre.

a5af5e19c73ac0321644437b1b76b798_copy_2

Kancelari

Mbi 1000 lloj artikujsh të ndryshëm Kancelarie, e sigurt që do gjeni gjithçka ju duhet.